Proces kupovine

Obrazac za naručivanje

Otvorite obrazac za naručivanje klikom na gumb Narudžba. Odaberite proizvod koji želite naručiti. Nakon toga, na predviđeno mjesto upišite količinu proizvoda koje želite naručiti. Ako želite personaliziranu prvu stranicu planera, upišite ime osobe koja će biti krajnji korisnik planera i drugi natpis. Personalizacija je ograničena na tekst po Vašem izboru i jednu grafiku na prvoj stranici. 

Podatci za račun

U predviđena polja upisujete podatke potrebne za izradu računa, odnosno podatke za plaćanje. Najprije upisujete ime i prezime kupca. Ako je kupac poslovni subjekt, upisujete naziv i OIB. Ako je kupac privatna osoba, ova polja ostavljate prazna. Zatim upisujete adresu platitelja, adresu e-pošte i broj telefona.

Podatci za plaćanje i dostavu

Odaberite jednu od opcija plaćanja i opcija za dostavu. 

Za virmansko plaćanje: nakon slanja obrasca, kroz 24 sata ćete dobiti podatke za uplatu na e-mail adresu koju ste naveli u podatcima za račun. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili dugim načinom na koji inače plaćate svoje račune (putem banke, pošte, Fine ili sl.) Za plaćanje pouzećem: plaćanje pouzećem se vrši u gotovini ili karticama, ovlaštenom dostavljaču ugovornom partneru, prilikom same isporuke na navedenu adresu ili paketomat. Više o opcijama plaćanja pouzećem pronađite na poveznicama: GLS pouzeće i BoxNow pouzeće.

Za dostavu možete odabrati: dostavu na adresu koju ste upisali u predviđeno polje ili dostavu na paketomat. Ako je adresa dostave jednaka adresi na računu, obilježite odgovor “da” kod ovog pitanja. Ako je adresa za dostavu različita od adrese na računu, upišite potrebne podatke u predviđena polja. Podatke o lokacijama paketomata možete vidjeti na poveznicama: GLS paketomati i BoxNow paketomati. Ako ste odabrali dostavu na paketomat, u predviđeno polje upisujete adresu željenog paketomata.

Opći uvjeti poslovanja i Politika privatnosti

Opći uvjeti poslovanja i Politika privatnosti dostupni su na poveznicama u obrascu za naručivanje, odnosno na Internetskim stranicama EduPlanera.

Ako ste pročitali i prihvaćate ove uvjete, označite to na kraju obrasca za naručivanje.

Kreirana narudžba

Ako ste slijedili sve navedene korake, kroz 24 sata će Vam na e-mail adresu za slanje računa doći podatci o narudžbi, odnosno podatci za uplatu.

Nadamo se da su Vam ove upute bile korisne i da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. 

Ako imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte!